Çarşamba, Temmuz 20, 2011

GSD HOLDİNG İŞ BAŞVURUSU

GSD HOLDİNG İŞ BAŞVURUSU
Holding’in insan kaynakları, kariyer, işe alım süreci hakkında bilgilerin yer aldığı ilanlar-basvurular.blogspot.com sayfasıdır. İş başvurusu yapma işlemleri hakkında açıklamalar bulunmaktadır.


Firmanın sitesinden alıntılandığı şekliyle bilgileri:

"Holding Hakkında
GSD Holding kökleri 1986 senesina uzanan GSD Grubu şirketlerinin faaliyetlerini yönetmek, koordine etmek ve tüm organizasyon sathında ortak bir kurumsal kültür oluşturmak amacıyla 1996 senesinda kuruldu. Bugün çatısı altında Türkiye´nin önde gelen finansal kurumlarını barındıran GSD Holding´in 2010 sonu itibariyle konsolide aktifleri 2,8 milyar TL´na, konsolide özvarlıkları ise 512 milyon TL´na ulaştı.

GSD Grubu finansal hizmetlerin her alanında aktif durumdadır: Tekstilbank ve GSD Bank ile bankacılık, Tekstil Leasing ile finansal kiralama, Tekstil Factoring ile faktoring, Tekstil Menkul Değerler ile yatırım bankacılığı ve sermaye piyasasına aracılık hizmetleri, The Euro Textile International Banking Unit Ltd. ile kıyı bankacılığı, ve GSD International Ltd. ile uluslararası mali hizmetler. Bunların dışında GSD Dış Ticaret aracılığıyla dış ticaret hizmetleri vermektedir. Sosyal sorumluluklarının da bilincinde olan GSD Grubu, GSD Eğitim Vakfı aracılığıyla ülkemizde ilköğretim okulları yaptırmaktadır.

GSD Grubu büyüme stratejisini sanayide rekabetin içinde bulunmak yerine ticari faaliyetlere finansal ve destek hizmetleri sunmak üzerine kurdu. İhtiyatlı bir yönetim anlayışı benimseyerek, büyümede önceliği borç yerine özvarlıklara dayandırdı. Bu yüzden de, sürdürülebilir karlılık grubun yatırım stratejisinin temelini oluşturdu. GSD Grubu yatırımlarında farklılaştırma yerine uzmanlaşmaya önem vermekte, böylece kaynaklarının stratejik üstünlük ve tecrübe birikimi sağlayabileceği alanlara kanalize edilmesini sağlamaktadır.

GSD Holding grup içerisinde temel operasyonel ilkelerin oluşturulması ve risk yönetimi ile kurumsal yönetişim standartlarının belirlenmesinden sorumludur. GSD Holding faaliyette bulunduğu tüm alanlarda müşteriye odaklı olmanın ve yüksek hizmet kalitesi hedeflemenin savunucusu olmuştur. Tüm iştirak ve bağlı ortaklıklara etkin bir şekilde iletilen bu yönetim felsefesine Grup şirketlerinin ve çalışanların sıkı bir biçimde bağlı kalmaları beklenmektedir.

2010 sonu itibariyle GSD Grubu´nun konsolide aktiflerinin % 94´ünü iştirak edilen bankaların aktifleri oluşturdu. Bankacılık aktiflerinde kaydedilen büyüme grubun toplam konsolide karının da artmasını sağladı. 2010 senesinda bankacılık segmenti GSD Holding´in konsolide net karının % 70´ini üretti.

Ortaklarımızın sahip olduğu değeri en yükseğe çıkarmak her zaman GSD Grubu´nun vazgeçilmez amacı olmuştur. GSD Grubu performansının gerçek ölçütünün tatminkar bir özsermaye karlılığının sürdürülmesi olduğuna inanmaktadır. 1999 senesinden beri hisselerinin tamamına yakını İMKB´de işlem gören GSD Holding halka açık bir şirkettir."


Üstte yer alan bağlantıyı tıkladığınız zaman holdingin insan kaynakları sayfası açılacak. Açılan bu sayfada 
bulunan online iş başvuru formunu doldurarak iş başvurusu yapabilirsiniz.

*Bu sayfa ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından yalnızca bilgilendirme amacıyla hazırlanmıştır. Sitemizde adı geçen kurumlar ile sitemiz ilanlar-basvurular.blogspot.com’un bağlantısı bulunmamaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.