Salı, Temmuz 05, 2011

HABAŞ İŞ BAŞVURUSU

HABAŞ İŞ BAŞVURUSU

Enerji sektörünün devlerinden olan Habaş firmasına iş başvurusu yapmak isteyen okuyucularımız gerekli belgeleri bu sayfada bulabilirler.

Kurulduğu 1956 senesinden günümüze değin sınai ve tıbbi gazlar, ekipman ve teknoloji imalatında bir çok ilklere imza atmış olan Habaş, sektörün geleneksel lideridir. Firma, lider olmanın gereği, talepden daha fazla büyüyerek Türkiye'nin 2020’ li senelerdeki ihtiyacını bugünden karşılamayı amaçlamaktadır. 2007 sene sonu itibariyle günlük 2.800 tona yaklaşan sıvı oksijen, azot ve argon imalat kapasitesi ülkemizin 2010’ lu senelerdeki sınai ve tıbbi gazlar gereksinimini karşılayacak yeterliliktedir. Aliağa / İzmir’ de devam etmekte olan yeni hava ayrıştırma tesis yatırımı ile üretim kapasitesi daha da artacaktır.


Üstte yer alan bağlantıyı tıkladığınız zaman doğrudan kuruma ait sitenin online başvuru formu açılacak ve bu sayfadan iş başvuru işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

* ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa sadece bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin kurumlar ile bağlantısı yoktur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.