Pazar, Temmuz 10, 2011

HES KABLO İŞ BAŞVURUSU

HES KABLO İŞ BAŞVURUSU

Türkiye'nin en büyük 500 sanayi kuruluşu arasında yer alan Hes Kablo'nun işe alım süreci ve iş başvurusu bilgileri yer almaktadır.

HES, toplam kalite yönetiminin ve küresel piyasalarda rekabet edebilmenin "vasıflı işgücü ile mümkün olabileceği" realitesinden hareketle, firmanın en önemli varlığı olan personelini büyük bir ailenin bireyleri olarak kabul ederek, iş gücü kaynaklarını en verimli şekilde planlar ve üstün performansa ulaşmada personelin yetkinliklerini, devamlı yapılan eğitim çalışmalarıyla artırarak geliştirmelerine olanak sağlar.

Hes kalite politikasinda öncelikli olarak yer alan toplam müşteri memnuniyetindeki yüksek standartların korunması, çalışanların katkıları ve katılımı ile mümkün olabilir.

Sosyal sorumluluğunun bir gereği olarak Hes Kablo, mutlu ve memnun müsterilerin ancak mutlu ve memnun is görenler ile sağlanabileceğine inanmaktadir. Bu nedenle çalışanlar ve şirket arasında karşılıklı güven ve işbirliği, uyumlu bir iş ortamı ve takım çalışmasına yatkın, esnek, bilgi paylaşımı yüksek, çalışanların katılımıyla desteklenen bir yönetim şekli, insan kaynakları politikamızın ana temelini oluşturmaktadır.


*ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin kurumlar ile bağlantısı yoktur

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.