Çarşamba, Temmuz 27, 2011

HEWLETT PACKARD İŞ BAŞVURUSU

HEWLETT PACKARD İŞ BAŞVURUSU

ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfada firma hakkında genel bilgiler yer almaktadır.

HP, dünya genelinde 170'ten fazla ülkede faaliyet gösteren bir teknoloji şirketidir. Teknolojinin ve hizmetlerin, insanlara ve firmalara karşılaştıkları problemleri ve zorlukları belirlemede, amaçlarını ve hayallerini gerçekleştirmede nasıl yardımcı olabileceğini araştırıyor. Durup dinlenmeden müşterilerinin hayat ve çalışma koşullarını iyileştirme çabası verirken, teknolojiyle daha basit, daha değerli ve daha güvenilir tecrübeler oluşturmak için yeni fikirleri ve düşünce yöntemlerini uyguluyor.

Hiçbir şirket HP gibi eksiksiz bir teknoloji ürünleri portföyüne sahip değildir. El aygıtlarından dünyanın en güçlü süper bilgisayar kurulumlarına varıncaya dek altyapı ve iş çözümleri sunuyoruz. Müşterilerine dijital fotoğrafçılıktan dijital eğlencelere, bilgisayar ürünlerinden evde yazdırma işlemlerine kadar geniş bir ürün ve hizmet yelpazesi sunuyor. Bu kapsamlı portföy sayesinde doğru ürün, hizmet ve çözümleri müşterilerinin özel gereksinimleriyle birebir eşleştirme şansı buluyor. 


Üstte yer alan bağlantıyı tıkladığınız zaman açılacak olan sayfada firmaya iş başvurusu yapabilirsiniz.

*ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa sadece bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin adı geçen kurumlar ile bağlantısı yoktur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.