Çarşamba, Temmuz 20, 2011

HİTAY YATIRIM HOLDİNG İŞ BAŞVURUSU

HİTAY YATIRIM HOLDİNG İŞ BAŞVURUSU
Holding’in insan kaynakları, kariyer, işe alım süreci hakkında bilgilerin yer aldığı Müstahdem.com sayfasıdır. İş başvurusu yapma işlemleri hakkında açıklamalar bulunmaktadır.

Holding Hakkında

Hitay Yatırım Holding, Türkiye'nin önde gelen yatırım gruplarından biri olup, temellerinin atıldığı 1988 senesinden beri kurumsal girişim sermayesi üzerine yoğunlaşmıştır. Grup, Türkiye'nin önde gelen girişimcilerinden Emin Hitay tarafından kurulmuştur.

Hitay'ın halihazırda, girişimci ruhunu yansıtan bilgi teknolojileri, finansal hizmetler ve gayrimenkul sektörlerinde yatırımları bulunmaktadır.

Hitay'ın şu anki portföyünde bulunan şirketler arasında Türkiye'nin lider saha hizmetleri ve sistem entegrasyon şirketi Teknoser; Türkiye'nin ilk ve en büyük bağlılık temelli, izinli pazarlama platformu Napolyon.com; Türkiye'nin ilk online pazar araştırma şirketi DORinsight; finansal hizmetler sektöründe Arena Faktoring, Türkiye'nin ilk ve lider yasal online spor ve şans oyunları platformu Bilyoner.com ve Aralık 2010'da faaliyete başlayan gayrimenkul sektörünün en prestijli markası olan ABD merkezli Turkey Sotheby's International Realty bulunmaktadır.

Grup şirketlerindeki tüm Türkiye'ye yayılmış 600'ü aşkın personeliyle, Hitay geniş bir müşteri kitlesine hitap etmektedir.

HİTAY YATIRIM HOLDİNG İŞ BAŞVURUSU YAPIN

Üstte yer alan bağlantıyı tıkladığınız zaman holdingin insan kaynakları sayfası açılacak. Açılan bu sayfada bulunan online iş başvuru formunu doldurarak iş başvurusu yapabilirsiniz.


*Bu sayfa 
ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından yalnızca bilgilendirme amacıyla hazırlanmıştır. Sitemizde adı geçen kurumlar ile sitemiz ilanlar-basvurular.blogspot.com’un bağlantısı bulunmamaktadır

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.