Pazar, Temmuz 10, 2011

HONDA TÜRKİYE İŞ BAŞVURUSU

HONDA TÜRKİYE İŞ BAŞVURUSU

Dünyanın en büyük otomotiv devlerinden biri olan Honda 'nın Türkiye departmanında çalışmak ister misiniz? Gerekli bilgiler bu sayfada yer almaktadır.


İlk kurulduğu zamandan bu yana firmanın amacı, temelinde insiyatif, eşitlik ve güvene dayalı değerler ile Honda felsefesini her kademede uygulamak ve gelecektede toplumun var olmasını istediği bir firma olmaktır.

Firmanın hedefi, personelinin güvenli bir çalışma ortamında, kendi gelişimlerine olanak tanındığı, mutluluğunu ve iş verimini arttırabileceği etkili insan kaynakları sistemlerinin yapılandırılması ve sürekliliğinin sağlanmasıdır.




*ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin kurumlar ile bağlantısı yoktur. Sitemizde yalnızca firmaların iş başvuru formlarının olduğu sayfalar derlenmiştir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.