Cumartesi, Temmuz 09, 2011

Hyundai İş Başvurusu

Hyundai İş Başvurusu
Dünya'nın en büyük otomotiv üreticilerinden olan Hyundai firmasının işe alım süreci hakkında bilgiler yer almaktadır. Hyundai iş başvurusu işlemleri hakkında detaylı bilgiler de yer almaktadır.

Hyundai İnsan Kaynakları Felsefesi;

Hyundai firması felsefesi doğrultusunda; Yaratıcı ruh ve azimli faaliyetleri ile insanlığa daha zengin bir yaşam stili sunmayı amaçlamaktadır. Devamlı gelişim ve pazardaki rekabet gücünü artırmanın en önemli unsurlarından biri işgücüdür. Firma vizyonuna uygun olarak personelinin kapasite ve yeteneklerini hem firmanın gelişmesi büyümesi hemde kendi bireysel gelişimleri için etkin kullanmaları sağlanmaktadır.Elemanlarının motivasyon ve performanslarını artırmaları için onlara daha iyi bir çalışma ortamı sağlanması. Elemanlarının bireysel potansiyellerinin farkında olmasını sağlayarak, onları yetki paylaşımı ve yaratıcı düşünce konusunda yüreklendirmek.

Hyundai İş Başvurusu Yapmak İçin Tıklayınız.

Üstte yer alan bağlantıyı tıkladığınız zaman açılacak olan sayfada Hyundai firmasının açık iş pozisyonlarını göreceksiniz. Bu iş pozisyonlarından dilediğinize başvuruda bulunabilirsiniz. İş başvurusu yapacak adayların:

İleri seviyede sözlü ve yazılı İngilizce bilgisine sahip olması
Erkek adayların askerlik yükümlülüğü bulunmaması gerekmektedir

Cvlerinizi hr@hyundaiassan.com.tr mail adresine veya 0216 571 07 26 no'lu fax numarasına
"referans kodu ile birlikte" gönderebilirsiniz.

*ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin kurumlar ile bağlantısı yoktur

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.