Pazartesi, Temmuz 18, 2011

İLHANLAR HADDECİLİK İŞ BAŞVURUSU

İLHANLAR HADDECİLİK İŞ BAŞVURUSU
Türkiye’nin en büyük 500 sanayi şirketi arasında yer alan firmanın kariyer,insan kaynakları,işe alım süreci hakkında özet bilgiler yer almaktadır. Firmanın iş başvurusu işlemleri hakkında detaylı bilgiler sayfamıda yer almaktadır.

Firma Hakkında
İlhanlar Grup'un demir-çelik sektöründe faaliyet gösteren firması, İlhanlar Haddecilik Boru-Profil ve Tekstil San. Ltd. Şti. 1983 senesinde Dörtyol'da kurulmuştur. Firmanın 14.000 metrekare kapalı,  toplamda 26.000 metrekare alan üzerinde kurulmuş olan haddehane tesislerinde 500.000 Ton/Yıl kapasite ile inşaat demiri imalatı yapılmaktadır.

İmalatın mühim bir kısmı Körfez Ülkeleri'ne, Orta Amerika'ya ve Afrika Ülkeleri'ne ihraç edilmektedir. Firmada kalite bilinci her zaman ön planda tutulup bu bağlamda teknolojik yenilikler yakından izlenmektedir. Ürünlerini hatasız, standartlara uygun ve zamanında üreterek müşteri memnuniyetini artırmak ana prensibidir.

Tüm personelin katılımıyla kalite ve verimliliği devamlı iyileştirmek, her kademeye toplam kalite bilincini yerleştirerek rekabet gücümüzü artırmak öncelikli hedefidir.


 İlhanlar Grup,  1997 senesinde Tekstil sektörüne yatırım yapma kararı alarak Kahramanmaraş'ta yıllık 2.200 ton open - end pamuk ipliği üretim kapasitesine sahip ilk iplik tesisini kurmuştur. Kurulduğu günden bu yana gerek hammadde seçimindeki titizlik, ileri teknoloji kullanımı ve üretimde gösterilen yüksek performans gerekse de müşteri ilişkilerindeki güven ve kalite firmayı hızla büyütür. İlhanlar Grup tekstil sektöründeki yatırımlarına devam ederek Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi'nde iki ayrı iplik tesisini daha faaliyete geçirmiştir. Şuan halihazırda üç pamuk ipliği tesisiyle sektörün öncü firmaları arasında bulunmaktadır.


Üstte yer alan bağlantıyı tıkladığınız zaman firmanın websitesinin İnsan Kaynakları sayfasının iş başvurusu formu açılacak. Bu sayfada formu doldurarak iş başvuru formunuzu gönderebilirsiniz.

*Türkiye’nin 1 numaralı iş başvuru sitesi ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanmış olan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin adı geçen kurumlar/firmalar ile bağlantısı bulunmamaktadır.

1 yorum:

  1. Kolay gelsin, bende Eryılmaz lar anonim aş de kaynak bölümünde çalışmaktaydım, ulaşım sorunundan dolayı buğün itabari ile yolumu ayırmak zorunda kaldım, işinin ehli bir usta olarak, çelik yapılandırma, tesviyecilik, mak. Bak. Onrm kaynakçı lık bölümü isdemir çıraklık eğitim merkezinden mezunum, 4yıllık,açıköğretimlisesinide dışarıdan bitirdim ilğinize tel. 05382655042 iskenderundan ikamet etmekteyim

    YanıtlaSil

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.