Salı, Temmuz 05, 2011

İSDEMİR İŞ BAŞVURUSU

İSDEMİR İŞ BAŞVURUSU

İsdemir iş başvurusu ve işe alım süreci ile ilgili gerekli bilgiler yer almaktadır.

İsdemir firmasının stratejik amaçları ve vizyonu doğrultusunda İnsan Kaynakları olarak işe alma aşamasında amacı, yapılan iş analizleri ve iş tanımlamalarına göre işin gerektirdiği yeteneklere sahip adayları “Doğru İşe Doğru İnsan" prensibiyle değerlendirmektir.

Senelik kadro planı, yeni yatırımlar ve kariyer planlama süreci sonuçlarına göre belirlenen işe alım gereksinimleri doğrultusunda İnsan Kaynakları, şirket içi/dışı kaynakları kullanarak ilgili departmanlar ile birlikte mülakat ve değerlendirme aşamalarını yürütür.

İSDEMİR firmasında işe alım süreci 3 aşamadan meydana gelmektedir;

Test Uygulamaları
Yabancı Dil Bilgisi gerekliliği bulunan pozisyonlar için işe alımlarda Yabancı Dil Testi (İngilizce)
Diğer pozisyonlar için işe alımlarda ise Genel Yetenek ve Kültür Testi.

İnsan Kaynakları Mülakatı
İnsan Kaynakları Müdürlüğünce adaylarla yapılan ön mülakat.

Panel Mülakat
İlgili departman yöneticileri ve İnsan Kaynakları yöneticileri tarafından ortak yapılan mülakat.
Tüm aşamaların sonunda başarılı bulunan adaylar gerekli onay ve izinlerin tamamlanması ile İSDEMİR’deki görevlerine başlatılırlar.



Üstte yer alan bağlantıdan kurumun online iş başvuru formunu doldurarak iş başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

*ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin firmalar ile bağlantısı yoktur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.