Cumartesi, Temmuz 16, 2011

İŞKUR İŞ İLANLARI

İŞKUR İŞ İLANLARI

İşkur iş ilanları sayfamızdan Türkiye'nin resmi iş ve işçi bulma kurumu olan işkur'un eleman arama servisini kullanarak iş aramaları yapabilir, iş ilanları kısmına göz atabilirsiniz. Her gün güncellenen işkur iş ilanları sayfası Türkiye'nin en büyük kariyer sitelerinden daha fazla ziyaret edillmektedir.

Site de yer alan iş arama motorunu kullanarak niteliklerinize uygun iş ilanları araması yapıp dilediklerinize başvuru yapabilirsiniz.


Üstte yer alan bağlantıyı tıkladığınız zaman kurumun iş ilanları sayfası açılacaktır.Bu sayfada kişisel durum (normal-özürlü vs vs ),işyeri türü (özel,kamu vs),çalışma yeri (yurtiçi,yurtdışı ), çalışma şekli gibi kriterleri belirterek iş ilanlarının listelenmesini sağlayabilirsiniz.

*ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa ziyaretçilerini bilgilendirmek amacıyla hazırlanmıştır. Sitemizin kurumlar ile bağlantısı yoktur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.