Pazar, Temmuz 10, 2011

JTI İŞ BAŞVURUSU

JTI İŞ BAŞVURUSU

JTI iş başvurusu bilgilerinin yer aldığı Müstahdem.com sayfasıdır. İşe alım süreci hakkında bilgiler yer almakta ve iş başvurusu formu bilgisi yer almaktadır.

JTI'da profesyonel kusursuzlukla ödün verilmeyen dürüstlüğü birleştiren bir çalışma ortamı sunulmakta ve bu ortamın korunması için herkes uğraşmaktadır. Personeline, amaçlarını gerçekleştirme ve kendilerini profesyonel olarak geliştirme imkanları sağlamayı amaçlıyor. Firmanın bir diğer önceliği, büyümeyi, performansı, rotasyon olanaklarını ve takdir edilmeyi teşvik eden kapsamlı bir ücret ve yan ödeme çerçevesi sunmak.



*ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin kurumlar ile bağlantısı yoktur

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.