Salı, Temmuz 19, 2011

KANSAI ALTAN BOYA İŞ BAŞVURUSU

KANSAI ALTAN BOYA İŞ BAŞVURUSU
Ülkemizin en büyük 500 sanayi şirketi arasında yer alan firmanın kariyer,insan kaynakları,işe alım süreci hakkında özet açıklamalar bulunmaktadır. Şirketin iş başvurusu işlemleri hakkında detaylı açıklamalar sayfamızda bulunmaktadır.
Firma Hakkında (Firmanın sitesinde yer alan bilgilere göre) (Firmanın sitesinde yer alan bilgilere göre)
Kansai Altan Boya Sanayi A.Ş., İzmir’de 65 bin metrekare lik alanda konumlandırılmış 55 bin ton kapasiteli bir boya üretim şirketidir. Aynı zamanda boyanın ana ham maddesi olan polimer ihtiyaçlarının yaklaşık 77%'sini de, aynı yerleşim alanında yer alan 12 bin ton kapasiteli polimer üretim tesisinden temin etmektedir. Üretimin tüm safhaları ve laboratuvar kararları, gerçek zamanlı barkod sistemi ile izlenmekte ve kontrol edilmektedir. Barkod sistemi, kalite sağlama için girdi kontrollarında da kullanılmakta, tüm seviyelerde parti izlenebilirliği sağlamaktadır.

Teknolojik ehliyeti ve araştırma merakı yüksek bir firma olarak, ARGE faaliyetlerine, boya sanayisinde alışılmış değerlerin oldukça üzerinde, %4 dolayında kaynak ayrılmaktadır. ARGE bölümünün katkılarıyla tasarlanmış 6 farklı sektöre yönelik yaklaşık 4300 adet ürün mevcut 6 adet üretim tesisinde üretilmekte ve Türkiye’de ve yurtdışında yer alan 450 müşteriye teslim edilmektedir.

Müşterilerini önemli olduğuna inandırmayı hedeflemek yerine buna başından beri inanmış 510 kişilik ekibi ile Kansai Altan’ın temel amacı, ürün kalitesinin devamlılığını sağlamak ve müşterilerinin ürettiği ürünlerin kalitesine katkıda bulunmaktır. Ortak aklın yararına inanarak şirket içinde yaratılan sinerji ile sadece müşterilerilerin ihtiyaçları ve taleplerinin değil, gelecek nesillerin beklentilerinin de karşılanması için çaba harcanmaktadır.


Üstte yer alan bağlantıyı tıkladığınız zaman şirketin websitesinin İnsan Kaynakları sayfasının iş başvurusu formu açılacak. Bu sayfada formu doldurarak iş başvuru formunuzu gönderebilirsiniz.

* Ülkemizin  1 numaralı iş başvuru sitesi ilanlar-basvurular.blogspot.com.com tarafından hazırlanmış olan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin ismi geçen kurumlar/firmalar ile bağlantısı bulunmamaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.