Cumartesi, Temmuz 16, 2011

KARSAN İŞ BAŞVURUSU

KARSAN İŞ BAŞVURUSU 

Türk otomotiv endüstrisinde 45 seneyi geride bırakan Karsan, kurulduğu zamandan bu yana ticari araç segmentinde kendi markası da dahil, dünyanın önde gelen markaları için modern ve esnek üretim tesislerinde üretim yapmakta; yaygın ağı ile pazarlama, satış ve satış sonrası hizmetlerini devam ettirmektedir.


1966 senesinde kurulan ve 1979-1998 seneleri arasında Koç Grubu çatısı altında faaliyet gösteren Karsan, 1998 senesinde İnan Kıraç'ın çoğunluk hisselerini almasıyla beraber Kıraça Holding bünyesine dahil oldu. 1981 senesinde bu yana %100 yerel sermaye ile ticari araç üretimi gerçekleştiren Karsan'ın Bursa Akçalar'daki fabrikasının yatırımına 1998 senesinde, bu tesiste araç üretimine de Ekim 1999'da başlandı. Bugün iki vardiyada 67 bin, üç vardiyada 95 bin araç üretebilecek yapıda olan Karsan Akçalar Fabrikası, ek yatırımlarla 100 bin adet üzerine çıkabilecek bir kapasiteye sahip. Otomobilden kamyona, minivandan otobüse kadar her türlü aracı üretebilecek esneklikte tasarlanan Akçalar Fabrikası, Bursa şehir merkezine 30 kilometre uzaklıkta olup, 80 bin metrekaresi kapalı toplam 200 bin metrekarelik bir alan üzerinde yer bulunuyor.

2002 senesinden itibaren otomotiv endüstrisinde Türkiye'nin tek bağımsız çok markalı araç üreticisi konumunda olan Karsan, 2009 senesinde belirlediği yeni vizyonu "Sınırsız Ulaştırma Çözümleri" dahilinde 2010 Eylül ayında BreadaMenarinibus ile stratejik ortaklık anlaşması imzalayarak üretim yaptığı marka sayısını altıya çıkardı. Karsan günümüzde Peugeot lisansı ile Peugeot Partner, Hyundai lisansı ile Hyundai HD 35/75, Renault Trucks lisansı ile Renault Trucks Premium ve Premium Lander, Citroen lisansı ile Citroen Berlingo, kendi markası Karsan J Serisi ve BredaMenarinibus marka otobüs modellerinin üretimini gerçekleştiriyor. Ayriyeten, kendi markası olan Karsan J serisi minibüslerin, Hyundai HD serisi kamyonların ve BredaMenarinibus otobüslerin pazarlama, satış ve satış sonrası hizmetlerini de Karsan yürütüyor. Karsan araç üretiminin yanı sıra, Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan fabrikasında Ford, Tofaş, Renault Trucks, Türk Traktör gibi firmalara pres, kaynak, kataforez, boya ve montaj gibi endüstriyel hizmetler de sağlıyor.


*ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa ziyaretçilerini bilgilendirmek amacıyla hazırlanmıştır. Sitemizin kurumlar ile bağlantısı yoktur

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.