Cumartesi, Temmuz 09, 2011

KASTAMONU ENTEGRE AĞAÇ SANAYİ İŞ BAŞVURUSU

KASTAMONU ENTEGRE AĞAÇ SANAYİ İŞ BAŞVURUSU
Türkiye'nin en büyük 500 sanayi kuruluşu arasında yer alan Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi firmasının işe alım süreci hakkında bilgilerin yer aldığı ilanlar-basvurular.blogspot.com sayfasıdır. İş başvurusu yapabileceğiniz kaynaklar açıklanmaktadır.

Firmanın İnsan Kaynakları Stratejisi

Bütün personelinin şirketin ortak hedeflerine odaklanması,
Bütün personelinin birbirinin müşterisi olduğu bilincinin yerleştirilmesi,
Bütün personelinin potansiyelinin ortaya çıkarılması,
Departmanlar arasındaki sinerjinin sağlanması,
Kurumsallaşma için gerekli insan kaynakları sistemlerinin kurulması,
Organizasyonel yapının geliştirilmesi,
İletişimin sağlıklı şekilde yapılması,
Kurum içinde adaletin sağlanması,
Personelle alakalı bütün bilgilerin konsolide edilerek, yönetim politikalarının geliştirilmesi ve hayata geçirilmesidir.



Üstte yer alan bağlantıyı tıkladığınız zaman açılacak olan sayfada firmanın açık iş pozisyonları yayınlanmaktadır. Burada online formu doldurarak firmaya iş başvurusu yapabilirsiniz.


*Müstahdem.com tarafından hazırlanan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin kurumlar ile bağlantısı yoktur

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.