Cumartesi, Temmuz 16, 2011

KAYARLAR ET İŞ BAŞVURUSU

KAYARLAR ET İŞ BAŞVURUSU

Kayarlar Et, 4 jenerasyon önce Adapazarı’nda çalışmaya başlamıştır. Büyük büyük baba Ali Kayar, başlattığı et ticaretini 1940 senesinde oğlu Nurettin Kayar’a devretmiştir. Günümüze gelindiğinde ise 3. nesil olarak Kemal Kayar ve oğulları yönetimi devam ettirmektedir.

Günümüzde, Kayarlar Et Türkiye’nin önde gelen et üreticilerinden biri haline gelmiştir. Bu başarı; çok çalışmanın yanı sıra dünya teknolojilerinin yakından takip edilmesi, hijyene, kaliteye maksimum önem verilmesi ve en mühimi birbiriyle entegre çalışan bir sistem kurulması sayesinde gerçekleşmiştir.


Üstte yer alan bağlantıyı tıkladığınız zaman açılacak olan online formu doldurarak iş başvurusu yapabilirsiniz.

*ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa ziyaretçilerini bilgilendirmek amacıyla hazırlanmıştır. Sitemizin kurumlar ile bağlantısı yoktur

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.