Cumartesi, Temmuz 09, 2011

KAYSERİ ŞEKER FABRİKASI İŞ BAŞVURUSU

KAYSERİ ŞEKER FABRİKASI İŞ BAŞVURUSU

Kayderi Şeker Fabrikası işe alım süreci ve iş başvuru bilgileri yer almaktadır.

56 sene boyunca ülkemizin en büyük Şeker Fabrikası olarak, Türk insanının hayallerini süsleyen, onlarca nesli yapılan sayısız yatırım sayesinde günümüze kadar gururla taşıyan Kayseri Şeker Fabrikası, aradan geçen yarım yüzyıllık zaman sonunda, Türkiye’nin hatta Dünya’nın dahi bu yatırımları dikkatle takip ettiği bir tarım şirketi haline gelmiştir.

Bu büyük umut fabrikasının, Kayseri Şeker Fabrikası A.Ş. ismi ile kurulmasına, Bakanlar Kurulu’nun 26.11.1954 tarihli kararı ile izin verilmiş, 7 Nisan 1954 tarihinde düzenlenen görkemli tören ile temeli atılan Kayseri Şeker Fabrikası, 24 Ocak 1955 tarihinde makine montajına ve 2 Ekim 1955 tarihinde deneme kampanyasına başlamıştır. Bu dev tesis, 6 Kasım 1955 tarihinde merhum başbakanımız Adnan Menderes tarafından işletmeye açılmıştır.


*ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin kurumlar ile bağlantısı yoktur

4 yorum:

  1. mrb ben fabrikanızda çlışmak istiyorum işe ihtiyacım var beni düşünürseniz sevinirim iyi günler

    YanıtlaSil
  2. gaziantep de seydi levent numaram 05336894737

    YanıtlaSil
  3. ben kayserıde oturuyom evlı ıs arıyom deneyımı hem tursu fabrıkası hemde pres yaptım vestel manısada bayanım bende sızle calısmak ıstıyorum

    YanıtlaSil

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.