Perşembe, Temmuz 14, 2011

KENT GIDA İŞ BAŞVURUSU

KENT GIDA İŞ BAŞVURUSU
Türkiye'nin en eski şekerleme ve sakız markalarını da bünyesinde bulunduran Kent Gıda'nın işe alım süreci ve iş başvurusu bilgilerinin yer aldığı ilanlar-basvurular.blogspot.com sayfasıdır.


Kent Gıda Kraft Foods bünyesindedir.Kraft Foods, yiyecek ve içecek sektöründe faaliyet gösteren dünyanın en büyük ikinci firmasıdır. 2010 senesinde firmanın faaliyet cirosu 49.2 milyar dolara ulaşmıştır. Toplam 140.000 kişiden oluşan personeli ile, 180 adet üretim ve işletme tesisiyle faaliyet göstermektedir. 170'ten fazla ülkede, her gün yüz milyonlarca kere tüketiciler gözde Kraft Foods markalarıyla buluşmaktadır.


Üstte yer alan bağlantıyı tıkladığınız zaman açılacak olan sayfada online iş başvurusu yapabilirsiniz.

ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin kurumlar ile bağlantısı yoktur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.