Pazartesi, Temmuz 18, 2011

KONYA ÇİMENTO İŞ BAŞVURUSU

KONYA ÇİMENTO İŞ BAŞVURUSU
Türkiye’nin en büyük 500 sanayi şirketi arasında yer alan firmanın kariyer,insan kaynakları,işe alım süreci hakkında özet bilgiler yer almaktadır. Firmanın iş başvurusu işlemleri hakkında detaylı bilgiler sayfamıda yer almaktadır.
Firma Hakkında
"Firmain kuruluş çalışmaları 1954 senesinde 115 Konyalı işadamının öncülüğünde başlamıştır. Sermaye yetersizliği nedeniyle yatırım faaliyetleri bir süre duran kuruluşumuzaT. Çimento San. T.A.Ş. ve T. İş Bankası’nın ortak olmaları sağlanmış ve 1963 senesinde yaş sistem teknolojisi kullanılarak 200.000 ton/yıl çimento kapasitesi ile üretime başlanmıştır.

1989 senesinde özelleştirme kapsamına alınan kuruluşumuzda T. Çimento San. T.A.Ş.’nin %39,8 oranındaki hisseleri önce Kamu Ortaklığı İdaresine devredilmiş, daha sonra halka açılmıştır. 1991 senesinde T. İş Bankası sahip olduğu kuruluşumuz hisselerini blok satışla dünyanın önde gelen çimento üreticilerinden Fransız VICAT Grubuna devretmiştir. VICAT Grubu şu anda kuruluşumuzda %79,51 iştirak payına sahiptir.

Kuruluşumuzun artan talepleri karşılamakta zorlanması üzerine 1976 senesinde kuru sistem üretim yapan ikinci tesisimiz faaliyete geçmiş ve çimento üretim kapasitemiz 600.000 ton/yıla çıkartılmıştır. 1986 senesinde üretim maliyeti yüksek olan yaş sistem döner fırınımız tamamen devre dışı bırakılmıştır. Son yatırımlarımızla birlikte klinker kapasitemiz 1.500.000 ton/yıl, çimento öğütme kapasitemiz ise 2.150.000 ton/yıla ulaşmıştır.

İnşaat sektöründe hazır beton kullanımı giderek artmakta ve yaygınlaşmaktadır. Konya Çimento, 1994 senesinden beri faaliyet gösterdiği hazır beton sektöründe hali hazırda Konya, Karaman, Manavgat, Alanya, Akşehir, Beyşehir, Kulu, Cihanbeyli, Çumra, Serik, Yeniceoba, Karatay, Meram, Altınova, Karaömerler, Seydişehir, Bozkır ve Mersin'de toplam 18 adet hazır beton santralinde; 27 adet beton pompası ve 120 transmikserden oluşan araç filosuyla hizmet vermektedir. Ayrıca, hazır beton santrallerine hammadde teminine yönelik Gazipaşa konkasör tesislerimiz bulunmaktadır."* Websitesinden alıntıdır.


Üstte yer alan bağlantıyı tıkladığınız zaman firmanın websitesinin İnsan Kaynakları sayfasının iş başvurusu formu açılacak. Bu sayfada formu doldurarak iş başvuru formunuzu gönderebilirsiniz.
*Türkiye’nin 1 numaralı iş başvuru sitesi Müstahdem.com tarafından hazırlanmış olan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin adı geçen kurumlar/firmalar ile bağlantısı bulunmamaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.