Perşembe, Temmuz 14, 2011

KORDSA GLOBAL İŞ BAŞVURUSU

KORDSA GLOBAL İŞ BAŞVURUSU

Türkiye'nin en büyük 500 sanayi kuruluşu arasında yer alan Kordsa Global'in işe alım süreci hakkında bilgiler yer almaktadır.


Kordsa Global'in uzun ve köklü kültürü günümüze geldiğimiz zaman 5 kıtaya yayılarak 9 ülkenin değişik renklerini de kendine katarak zenginleşti.

Kordsa'dan Kordsa Global'e uzanan yolda, satınalma ve ortaklıklarla bünyesine kattığı tüm firmalara aynı değerlerle sahip çıkan bir yönetim anlayışı ile ilerledi.

Kordsa Global, sahip olduğu zengin çalışan yapısını ve yerel uzmanlıkları müşterilerine global anlamda sağlamak amacıyla kullanmayı ana amaçlarından biri olarak görüyor.


* ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin kurumlar ile bağlantısı yoktur.

1 yorum:

  1. daha cok ararsınız koskoca kordsayı bı amele sırketıne cevıren ust yetkilileri tebrik edıyorum 11 ay sozlesmelı asgarı ucret kadro alımı kesınlıkle yok kım calısır sızınle gazetelere ılan vermeye basladınız ıscı aranıyor dıye yazıklar olsun

    YanıtlaSil

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.