Cumartesi, Temmuz 16, 2011

KOROZO İŞ BAŞVURUSU

KOROZO İŞ BAŞVURUSU

KOROZO, 1973 senesinde plastik ambalaj sektöründeki çalışmalarına başladı. Yapılan yatırımlarla, ambalaj sektörünün gelişmesine katkıda bulundu ve Türkiye'de pekçok alanda ilkleri gerçekleştirdi.90'lı senelerde çok hızlı büyüme kaydetti; esnek ambalaj konusunda çığır açtı.

KOROZO, ürün yelpazesinin çeşitliliği bakımından, Türkiye'deki sektör liderliğinin yanı sıra, Dünya'daki sayılı ambalaj üreticileri içinde yer almaktadır.

2009 senesi itibariyle, Korozo İzmir, Koroplast, Korsini - Saf ve Sareks firmalarını da bünyesine dahil eden KOROZO, İstanbul ve İzmir'de, toplam 125.000 m2 kapalı alana sahip 7 fabrikada faaliyet göstermektedir.

Senelik 80.000 tonun üzerinde ambalaj imalatıyla, Orta Doğu ve Avrupa'nın en büyük tesislerinden birine sahiptir. İngiltere Almanya, Fransa ve Türkiye'deki bölge ofisleri de dahil olmak üzere toplam 1300 çalışanı bulunmaktadır.

KOROZO, 38 senelik tecrübe ve ileri teknolojiye sahiptir. Her zaman yüksek kaliteyi amaçlar, sektördeki gelişmeleri sistemli olarak araştırır, yenilikleri müşterilerine sunar. Türkiye'nin en büyük ambalaj üreticisi ve sektör lideri olan KOROZO, 200'ü aşkın ülkeye gerçekleştirdiği ihracatla bir dünya markasıdır.


*ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa ziyaretçilerini bilgilendirmek amacıyla hazırlanmıştır. Sitemizin kurumlar ile bağlantısı yoktur

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.