Pazar, Temmuz 10, 2011

KORTEKS MENSUCAT İŞ BAŞVURUSU

KORTEKS MENSUCAT İŞ BAŞVURUSU

Zorlu Grubu'nun lokomotif firmalarından biri Korteks Mensucat'ın işe alım süreci hakkında bilgiler yer almaktadır.

KORTEKS MENSUCAT İNSAN KAYNAKLARI POLİTİKASI
· İnsan Kaynaklarını rekabet üstünlüğü sağlayan temel husus olarak görmek,
· Eğitim düzeyi yüksek, yeniliklere ve değişime açık, kendisini ve işini geliştirmeyi hedefleyen, KORTEKS Ailesinin “ Ülkem, Kurumum ve Ailem” önceliğini prensip olarak benimseyerek bu değerleri yaşayıp, yaşatacak çalışma arkadaşlarını aralarına katmak,


Üstte yer alan bağlantıyı tıkladığınız zaman Zorlu Grubu'nun resmi İK sitesi olan Zorlukariyer açılacak. Açılan bu sayfada iş başvurunuzu yapabilirsiniz.


*ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin kurumlar ile bağlantısı yoktur

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.