Perşembe, Temmuz 14, 2011

LİMAK İŞ BAŞVURUSU

LİMAK İŞ BAŞVURUSU

Türkiye'nin en büyük firmalarından olan Limak'ın işe alım süreci hakkında açıklamalar yer almaktadır.

Limak Holding ve bağlı firmalara iş başvurusunda bulunmak için "Genel Başvuru" yapabilirsiniz. CV'inizin firmaya ulaşması ile beraber başvurunuz ön değerlendirmeye alınır. Başvurduğunuz pozisyonun ve niteliklerinizin örtüşmesi durumunda sizinle temasa geçilir. Genel Başvuru ilanına göndermiş olduğunuz özgeçmişler ileride oluşabilecek tüm pozisyonlar için değerlendirilir. Firmanın sitesine yapmış olduğunuz başvurular yalnızca Limak Holding İnsan Kaynakları tarafından görüntülenecek olup tüm başvurular gizlilik esası çerçevesinde değerlendirilir.




* ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin kurumlar ile bağlantısı yoktur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.