Perşembe, Temmuz 14, 2011

MARSAN GIDA İŞ BAŞVURUSU

MARSAN GIDA İŞ BAŞVURUSU
Türkiye'nin en büyük 500 sanayi kuruluşu arasında yer alan Marsan Gıda'nın işe alım süreci ve iş başvurusu bilgileri bu sayfadadır.

Marsan Gıda İşe Alım Süreci
Firmanın "İstihdam/İşe alma" süreci, senelik bazda yapılan İnsan Kaynakları Planlama/ Bütçe faaliyetleri ile başlar. Meydana çıkan iş gücü / personel ihtiyaçları doğrultusunda aranan vasıflara sahip adayların çeşitli kaynaklardan temini, bu adaylarla yapılan birkaç aşamalı mülakatlar, referans araştırması, uygun adayın seçimi, ücret ve yan menfaat paketinin bildirilmesi, işe başlama ile son bulur. Mülakatlar ilgili Departman ve İnsan Kaynakları yöneticilerinin katılımı ile yapılır ve gerekli görüldüğü taktirde Psikometrik, Teknik Testler ile desteklenir.



* ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin kurumlar ile bağlantısı yoktur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.