Cumartesi, Temmuz 16, 2011

MENDERES TEKSTİL İŞ BAŞVURUSU

MENDERES TEKSTİL İŞ BAŞVURUSU

Menderes Tekstil 1958 senesinde Denizli-Sarayköy'de kuruldu. 200.000 metrekare kapalı alanda İplik, Dokuma hazırlık, Dokuma, Örgü, Baskı-Boya, Astar-Tela ve Konfeksiyon olmak üzere 7 imalat tesisinden meydana gelen, 4000 kalifiye elemanı ile entegre ev tekstili firmasıdır. 2000’li senelerde, Türkiye'nin kalkınma hamlesinde gerçekleştirdiği başarılı faaliyetleri ile ülkemizin saygın ve güçlü firmalarından biri olmuştur.

Üstün teknolojisi ve imalatta gerçekleştirdiği yüksek kalite ile her sene ihracat rakamlarını artıran Menderes Tekstil, bugün ev tekstilinde Dünya'nın en çağdaş ve en büyük entegre tesisi olmuştur.


*ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa ziyaretçilerini bilgilendirmek amacıyla hazırlanmıştır. Sitemizin kurumlar ile bağlantısı yoktur

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.