Perşembe, Temmuz 14, 2011

MERKEZ ÇELİK A.Ş. İŞ BAŞVURUSU

MERKEZ ÇELİK A.Ş. İŞ BAŞVURUSU

Türkiye'nin en büyük 500 firması arasında yer alan Merkez Çelik A.Ş.'nin işe alım süreci ve iş başvurusu bilgileri bu sayfadır.

Merkez Çelik İşe Alım Süreci
Firma, vizyon, misyon ve politika doğrultusunda; “en iyi” leri bünyesine katmak ve “Doğru İşe Doğru Eleman” sloganını yaşatmak için bütün gereksinimlerinde başvurmak üzere www.boydakkariyer.com sitesinden faydalanarak burada ciddi bir aday havuzu oluşturmaktalar. Ayriyeten “kariyer.net” sitesi aracılığıyla da aday havuzu oluşturulmaktadır. Bütün grup firmaları için sene boyunca pek çok özellikte ve farklı vasıflardaki pozisyonlar için ilanlar yer almaktadır. İlanlar için yapılan başvurular arasından, firmaya ihtiyaçları doğrultusunda en uygun bulunan adaylar seçilerek görüşmelere davet edilmektedirler.



ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin kurumlar ile bağlantısı yoktur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.