Pazartesi, Temmuz 25, 2011

METRO MARKET İŞ BAŞVURUSU

METRO MARKET İŞ BAŞVURUSU

Alman perakende devi Metro Market'in insan kaynakları ve iş başvurusu bilgilerinin yer aldığı ilanlar-basvurular.blogspot.com sayfasıdır.

Metro Market Hakkında

İlk defa 1964 senesinde Otto Beisheim tarafından Almanya Ruhr’da temelleri atılan Metro AG Holding günümüzde dünyanın 31 ülkesinde 2.100 mağazası ve 290 bin elemanıyla bir dünya devi haline gelmiştir.
Bulunduğu her ülkede dinamik bir gelişim izleyen Metro AG Holding 1998 yılında Metro Cash & Carry’ye dünyanın başka bir Cash & Carry markası olan Makro Cash & Carry’yi katarak uluslararası pazarda daha güçlü bir konuma ulaştı.
Metro Cash&Carry’de alışveriş şeklini tanımlayan Cash&Carry terimi müşterinin mal bedelini nakit (Cash) olarak ödeyip satınalacağı malı hemen teslim alıp götürmesi (Carry) anlamına gelir
İş başvurusu yapmak için üstte yer alan bağlantıyı tıklayın. Açılacak olan sayfada online olarak Metro Market'e iş başvurusu yapabilirsiniz.

ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin adı geçen kurumlar ile bağlantısı yoktur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.