Pazar, Temmuz 10, 2011

MOGAZ İŞ BAŞVURUSU

MOGAZ İŞ BAŞVURUSU
Mogaz iş başvurusu ve işe alım süreci ile ilgili bilgilerin yer aldığı Müstahdem.com sayfasıdır.

Yaratıcı, dinamik, bilgili, motive olmuş, etkin ve verimli bir Mogaz takımının devamlılığını temin etmek amacıyla bütün firma idaresine ve personeline destek vermek ve alakalı birimlerle koordineli olarak İnsan Kaynakları Sistemlerini kurmaktır.

İnsan, firmanın en mühim kaynağıdır ve İnsan Kaynakları Bölümü’nün mevcudiyet sebebidir. İnsan Kaynakları Bölümü olarak firmanın amacı ;

• Mogaz vizyonunu taşıyacak, Mogaz ve personeli geleceğe hazırlayacak İnsan Kaynakları sistemlerini kurmak.
• İnsan Kaynakları konularında Yönetimin ve elemanların danışmanı olmak ve rehberlik etmek
• Hem Mogaz’da çalışmaya aday kişiler, hem de mevcut personeli için Mogaz’ı en çok tercih edilen firma yapmaya katkıda bulunmak.

MOGAZ İŞ BAŞVURUSU YAPMAK İÇİN TIKLAYIN.

Üstter yer alan bağlantıyı tıkladığınız zaman kockariyer.com açılacak ve açılan bu sayfada Mogaz iş başvurusu yapabilirsiniz.

*ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin kurumlar ile bağlantısı yoktur

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.