Pazar, Temmuz 17, 2011

MUTLU AKÜ İŞ BAŞVURUSU

MUTLU AKÜ İŞ BAŞVURUSU

Türkiye’nin en büyük iş başvuru ve kariyer sitesi ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfada firmanın işe alım süreci ve insan kaynakları politikası hakkında bilgiler yer almaktadır. Firmaya iş başvurusu yapmak isteyenler için gereken bilgiler sayfamızdadır.

Mutlu Anonim Şirketi, kurulduğu 1945 senesinden itibaren Türkiye'nin Ekonomik Kalkınma süreci olarak adlandırılan dönemde faaliyet göstermiş ve önceleri ithalat ve ihracat konusunda hizmet vermiştir. 1955 senesinde akümülatör üretimine başlayan Mutlu Akü, Serbest Ekonomi ve Dış Satıma önem veren politikalarının uygulandığı 1983 sonrası dönemde, ulaştığı yüksek kalite seviyesiyle iç ve dış pazarda rakiplerine karşı üstünlük kazanmıştır. İç pazarda, tüketicinin kaliteye önem vermeye başlaması ile birlikte, pazar payı her yıl artış göstermiş ve % 40 seviyelerine yükselmiştir. 2 milyon USD olarak başlayan ihracat hacmi  ise kesintisiz olarak artmaya devam etmiş ve 60 milyon USD seviyelerine çıkmıştır.

Mutlu Akü tesisleri 1996 senesinde Kartal'dan Tepeören Tuzla'ya taşınmış ve Türk sanayisine kazandırılan bu modern tesisin büyük bölümü öz kaynaklardan , kalan dörtte birlik kısım ise halka açılma yolu ile karşılanmıştır. Halka Açılma oranı 1994 ve 1995 yıllarında toplam %25'e çıkartılarak Mutlu Akü, Halka Açık şirket statüsüne girmiştir.

Mutlu Holding'e bağlı olarak faaliyet gösteren Mutlu Akü, grubun ilk şirketi ve gruba dinamizm kazandıran itici gücüdür. Mutlu Holding'e bağlı diğer şirketler ise; Mutlu Plastik A.Ş., Türker İzabe ve Rafine San. A.Ş. olarak sıralanır.



Üstte yer alan bağlantıyı tıkladığınız zaman açılacak olan sayfada firmanın İnsan Kaynakları sayfasında bulunan iş başvuru formu açılacaktır. Bu iş başvurusu formunu doldurarak firmaya iş başvurusu yapabilirsiniz.

*ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa sadece bilgilendirme amaçlıdır. Sitemiz ilanlar-basvurular.blogspot.com’un sitede adı geçen kurumlar/firmalar ile bir bağlantısı yoktur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.