Pazar, Temmuz 17, 2011

NOBEL İLAÇ İŞ BAŞVURUSU

NOBEL İLAÇ İŞ BAŞVURUSU

Türkiye’nin en büyük iş başvuru ve kariyer sitesi ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfada firmanın işe alım süreci ve insan kaynakları politikası hakkında bilgiler yer almaktadır. Firmaya iş başvurusu yapmak isteyenler için gereken bilgiler sayfamızdadır.

NOBEL İLAÇ, 1964 senesinde başlattığı faaliyetlerini bugün, Türkiye’nin önde gelen ilaç şirketlerinden biri olarak sürdürüyor. Ürün yelpazesinde, hem bağlı şirketlerinde geliştirdiği ve ürettiği ilaçları, hem de lisansını aldığı reçeteli ve reçetesiz satılan ürünleri bulunduran Nobel, aynı zamanda Türkiye’nin sayılı ilaç ihracatçıları arasında saygın bir yere sahiptir. Asya ve Avrupa genelinde çok sayıda ülkede açtığı temsilciliklerle, Türkiye’de sunduğu hizmet ve ürünlerini global pazara da açan Nobel’in bu geniş coğrafyada binlerce çalışanı bulunmaktadır. Türkiye’de 1000 tıbbi mümessil ve 95 bölge yöneticisi ile en büyük saha ağlarından birine sahip olan Nobel, yurtdışı temsilciliklerinde ise 400'ün üzerinde  tıbbi mümessil ve 782 toplam çalışanı ile faaliyetlerini sürdürmektedir.

‘Evrensel değerlere sahip, dünya ölçeğinde, güvenilir bir kurum olmak’ ülküsü ve ‘Kaynakları verimli kullanarak yaşam kalitesini yükselten öncü ve yenilikçi ürünler yaratmak’ emeli ile hareket eden Nobel İlaç son on yılın en hızlı büyüyen ilaç şirketlerinden biridir.

Nobel’i başarılı  kılan ana özelliklerden biri de dinamik Türkiye pazarı ve gelişen Orta Asya ve Balkan ülkelerinde olmazsa olmaz bir özellik olan, değişen pazar koşullarında sergileyebildiği esneklik ve dinamizm ile gerektiği her zaman ve her yerde hızla strateji yenileyebilme becerisidir.

Nobel’in faaliyetleri, aynı gruba bağlı Ulkar Kimya (hammadde ve mikropellet üretimi), Nobelfarma (her formda bitmiş ürün üretimi) ile Fargem (ArGe) tarafından desteklenmektedir.

Bir yandan global partner ve yeni ürün arayışlarına devam eden Nobel, diğer yandan da faaliyette olduğu ülkelere yenilerini eklemeyi sürdürüyor. 



Üstte yer alan bağlantıyı tıkladığınız zaman açılacak olan sayfada firmanın İnsan Kaynakları sayfasında bulunan iş başvuru formu açılacaktır. Bu iş başvurusu formunu doldurarak firmaya iş başvurusu yapabilirsiniz.

*ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa sadece bilgilendirme amaçlıdır. Sitemiz ilanlar-basvurular.blogspot.com’un sitede adı geçen kurumlar/firmalar ile bir bağlantısı yoktur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.