Cumartesi, Temmuz 16, 2011

NOVARTİS İŞ BAŞVURUSU

NOVARTİS İŞ BAŞVURUSU

Türkiye'nin 1 numaralı iş başvuru sitesi ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfada dünyanın en büyük ilaç firmalarından Novartis'in işe alım süreci hakkında açıklamalar yapılmaktadır.

Novartis Hakkında
Sağlık hizmetleri konusunda bir dünya devi olan Novartis, 140'ı aşkın ülkede 100,000 elemanı ile ilaç sektöründe faaliyet göstermektedir. Ciba ile Sandoz'un 1996 senesi sonunda birleşmesiyle doğan Novartis'in merkezi İsviçre'nin Basel şehrinde bulunmaktadır. Firmanın 2010 senesi cirosu 50,6 milyar dolar olarak gerçekleşmiştir.

Novartis senelik ortalama 9,1 milyar USD tutarındaki ar-ge bütçesiyle, sağlık alanında dünyanın en büyük Ar Ge yatırımı yapan firmalarından biridir. Novartis, hayat kalitesini artıran ve süresini uzatan, yaşamı koruyan yenilikçi ürünleri kullanıma sunmak maksadıyla sağlık alanındaki yeni teknolojilere devamlı yatırım yapmaktadır.

Novartis kendi bünyesindeki araştırma çalışmalarını, merkezi Cambridge'de (ABD) bulunan Biyomedikal Araştırma Enstitüleri ile yürütmektedir. Diğer enstitüler, Basel (İsviçre), East Hanover (ABD), Horsham (İngiltere), Viyana (Avusturya), Tsukaba (Japonya) ve Londra'dadır (İngiltere). 20 ülkede, 120 biyoteknoloji ihtisas kuruluşu ve Stanford ve MIT üniversitelerinin de içinde bulunduğu 280 akademik merkezle stratejik işbirliği içinde olan Novartis, biyoteknolojide gen ve hücre tedavisi gibi yeni teknolojilerde dünya çapında tartışmasız bir üstünlüğe sahiptir.

Novartis'in jenerik ilaç şirketi Sandoz, 2005 senesi başında Hexal'i (Türkiye'de İlsan-İltaş) satın alarak dünyanın en büyük jenerik ilaç şirketlerinden biri olmuştur.

Novartis Türkiye'de de ilaç sektörünün lider firmasıdır. Türkiye'de yaklaşık 2400 çalışanı ile üretim, pazarlama, klinik araştırmalar faaliyetlerini yürüten Novartis'in 4 üretim fabrikası bulunmaktadır. Novartis Türkiye başta İsviçre olmak üzere birçok Avrupa ülkesi, Ortadoğu ülkeleri, Güney ve Orta Amerika ülkeleri için de üretim yapmaktadır. Novartis, 2008 yılında 90'dan fazla ülkeye ihraç etmiştir.

Novartis, son beş senede yaklaşık 600 merkezde 130 klinik araştırma projesi bu yatırımın en büyük katılımcılarındandır.

Sağlık alanındaki çalışmalarını "Önce Sağlık, Önce İnsan" ilkesiyle birleştiren Novartis, sağlık, kültür, sanat, eğitim ve çevre konularındaki sosyal sorumluluk projelerine de destek vermektedir

NOVARTİS İŞE ALIM SÜRECİ
Novartis’in başarısının ardındaki en mühim kaynak personelidir. Bu doğrultuda şirket dahilinde açılan pozisyonlar için doğru kişileri doğru işe yerleştirmek en büyük amacıdır. Aranılan kriterler, pozisyonlara göre değişkenlik göstereceği gibi her pozisyon için firmanın beklentisi Novartis Değer ve Davranış Kuralları doğrultusunda temel yetkinlikleri karşılayan adaylardır.

Açık pozisyonlar Kariyer Olanakları sayfasında yayınlanmaktadır.
Novartis Temel Yetkinlikler
Sonuç Odaklı
Yenilikçi/Yaratıcılık
Olumlu İş İlişkileri Oluşturmak
Karar Vermek ve Problem Çözmek
Liderlik
Girişkenlik/Kararlılık
Güçlü İletişim Becerileri
Bu Süreçte Karşılaşabileceğiniz Uygulamalar
Yetkinlik Bazlı Mülakatlar
Grup mülakatları
Case Study
Yabancı Dil Test Uygulamaları
Driving Test Uygulamaları
Genel Yetenek Testleri




*ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa ziyaretçilerini bilgilendirmek amacıyla hazırlanmıştır. Sitemizin kurumlar ile bağlantısı yoktur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.