Perşembe, Temmuz 14, 2011

NUH ÇİMENTO İŞ BAŞVURUSU

NUH ÇİMENTO İŞ BAŞVURUSU


Türkiye'nin en büyük 500 sanayi kuruluşu arasında üst sıralarda yer alan Nuh Çimento'nun kariyer,insan kaynakları, işe alım süreci ve iş başvurusu bilgilerinin bulunduğu ilanlar-basvurular.blogspot.com sayfasıdır.

Yalın ve modern organizasyon idare stilini benimsemiş olan firma; hedeflerine ulaşabilecek yapıda yaratıcı, iç ve değişiklerin taşıyıcısı olabilecek özellikteki insan kaynaklarını, tamamen objektif değerlendirme kriterleri ile seçmektedir.

İnsan kaynaklarının ve her bir elemanın eğitimi ve geliştirilmesi firmada ana bir yönetici sorumluluğu olarak benimsenmiştir.

NUH ÇİMENTO İŞ BAŞVURUSU

Üstte yer alan bağlantıyı tıkladığınız zaman Nuh Çimento'non online iş başvuru formu açılacak. Bu formu doldurarak firmaya iş başvurusu yapabilirsiniz.







ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin kurumlar ile bağlantısı yoktur.

2 yorum:

  1. ibrahim6:13 ÖÖ

    şu anda iş arayan biriyim tiç.mes.lisesi mezunuyum herekede oturuyorum bana yardımcı olmanızı isterim iş istiyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ibrahim6:17 ÖÖ

      bu işe girerken illa torpilmi olması gerekir kime sorsam torpil olması gerekir diyor yanıtınızı bekliyorum ama karar verirken vicdanen karar verin teşekkürler

      Sil

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.