Cumartesi, Temmuz 16, 2011

Perfetti Van Melle İş Başvurusu

Perfetti Van Melle İş Başvurusu


Perfetti; 1946 senesinde Ambrogio & Egidio Perfetti kardeşler tarafından kuruldu. 1950’lerin ilk yıllarında sakız üretimine başlandı ve 1968 senesinde Sakız Mayası üretecek Gum Base Co. kuruldu. 1970 senelerinde ana markalar piyasaya sürüldü. 80'li yıllarda İtalya’da mühim şirket satın almaları yapılarak 80 ve 90’larda global pazara açılma süreci başladı.

Van Melle; 1900’de Izaak van Melle tarafından kuruldu. Endüstriyel üretime Breskens, Hollanda’da başlandı ve Rotterdam’daki yeni fabrikaya taşınılarak dünyada yeni pazar ve fırsat arayışları başladı.

1991 senesinde Perfetti ve Van Melle firmaları arasında ortaklık kuruldu. 2001 yılında iki firma birleşerek sakız ve şekerleme sektöründe yeni bir dev yarattı.

2006 senesinde dünyaca ünlü lolipop markası Chupa Chups ve tatlandırıcılı tablet markası Smint, Perfetti Van Melle bünyesine katıldı.



*ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa ziyaretçilerini bilgilendirmek amacıyla hazırlanmıştır. Sitemizin kurumlar ile bağlantısı yoktur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.