Salı, Temmuz 05, 2011

PETKİM İŞ BAŞVURUSU

PETKİM İŞ BAŞVURUSU

Petkim iş başvurusu ile bilgilerin yer aldığı ilanlar-basvurular.blogspot.com sayfasıdır.

Firmaya iş başvurusu yapmadan önde mutlaka şu maddelere dikkat edin:

• CV'inizi oluşturmak için ilk olarak kurumun resmi sitesine üye olmanız gerekmektedir.
• Şayet önceden üye olduysanız ve şifrenizi hatırlamıyorsanız, "Özgeçmiş Güncelle" alanına girip “Şifremi Unuttum” linkine tıklayarak yeni şifrenizin e-posta adresinize gönderilmesini sağlayabilirsiniz.
• CV'nizin gerektiğinde Petkim tarafından değerlendirilebilmesi için mutlaka “Aktif” yapmanız şarttır. CV bilgileri bölümünün alt kısmında "Özgeçmişi “Aktif/Pasif Yapma” alanı bulunmaktadır. Bu alandan “Aktif” yazana tıklayarak CV'inizi aktif hale getirebilirsiniz. Şayet CV'inizin mevcut ilanlar için değerlendirilmesini istemiyorsanız veya başvurunuzun veritabanında yer almasını istemiyorsanız özgeçmişinizi “Pasif” duruma getirebilirsiniz.
• “Özgeçmişimi Görüntüle” alanına tıklayarak maydana getirdiğiniz bilgileri bütün halde görüntüleyebilirsiniz.
• Bu sistemde oluşturacağınız CV'iniz, veritabanına otomatik olarak aktarılacaktır. İlgilendiğiniz, eğitim, bilgi ve yeteneklerinizle uyumlu herhangi bir ilan çıktığı takdirde, “Aktif İş İlanları” alanına girerek oluşturduğunuz güncel CV'inizle bu ilana başvurabilirsiniz.
• Firmanın iş başvuru havuzunda yer alan CV'ler Petkim tarafından gizli tutulur.
• CV'inizde kullandığınız bilgiler güncel olmalıdır. 6 ayda bir CV'inizi güncellemeniz için sistem tarafından mail adresinize uyarı mesajı gönderilecektir. Bu mesaj doğrultusunda sisteme mutlaka giriş yapmanız, CV'inizi kontrol etmeniz, değiştirilmesi veya eklenmesi gereken alanlar varsa gerekli değişiklikleri yapmanız gerekmektedir.Aksi halde özgeçmişiniz değerlendirmelerde dikkate alınmayacaktır.
• İşe yada aday havuzuna başvurunuz Petkim tarafından işe kabul edildiğiniz anlamına gelmemekte ve Petkim her hangi bir taahhüt altına girmemektedir.


Üstte yer alan bağlantıyı tıkladığınız zaman açılacak olan firmaya ait olan sayfada CV'inizi oluşturarak online iş başvurusu yapabilirsiniz.

*ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin kurumlar ile bağlantısı yoktur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.