Cumartesi, Temmuz 16, 2011

Pfizer İş Başvurusu

Pfizer İş Başvurusu
Pfizer 150 seneyi aşkın zamandır, insanların daha sağlıklı ve kaliteli bir hayat sürmesi maksadıyla bilimsel araştırmalar yaparak yenilikçi sağlık mamülleri keşfeden, geliştiren ve 90’dan fazla ülkede tıbbın hizmetine sunan bir firmadır. 1957 yılından beri Türkiye’de üretim ve tıbbi tanıtım çalışmaları yürüten Pfizer, yarım asrı aşkın zamandır yaşama geçirdiği bilimsel ve eğitsel programlar, devam ettirdiği klinik araştırmalar ve verdiği burslar ile tıp biliminin gelişmesine devamlı katkıda bulunmakta ve daha sağlıklı bir Türkiye için çabalamaktadır. 2009 senesinde Wyeth birleşmesiyle artık daha geniş ve çeşitlendirilmiş küresel ürün portföyüne sahip olmanın yanı sıra; biyoteknoloji, aşılar, sağlık ürünleri, beslenme ve hayvan sağlığı alanlarındaki imkanlarını da güçlendiren Pfizer, dünyanın öncü biyofarmasötik ürün şirketi olma sorumluluğunu üstlenmiştir. İki şirketin birleşmesiyle henüz araştırma geliştirme safhasında olan güçlü ürünlerle birlikte dünyanın en iyi bilim adamlarını da bünyesinde barındırmaya başlayan Pfizer, lider bir bilimsel konuma ve insan sağlığına daha fazla katkıda bulunacak üretim imkanına sahip olmuştur.

Pfizer İşe Alım ve Başvuru Süreci

Firma, önde gelen işveren olma vizyonu doğrultusunda, sunduğu olanaklar ve yarattıkları pozitif imaj ile en iyi ve vasıflı bireyleri bünyesine çekmektedir.

Pozisyona değil, Pfizer'e işe alım yapar. İlerinin yöneticisi olma isteğine ve potansiyeline sahip bireyler Pfizer takımına katılır.
İşin gerektirdiğinden fazla yetkinlik ve kapasiteye sahip kişileri işe alır.

*ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa ziyaretçilerini bilgilendirmek amacıyla hazırlanmıştır. Sitemizin kurumlar ile bağlantısı yoktur

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.