Cumartesi, Temmuz 09, 2011

PİRELLİ İŞ BAŞVURUSU

PİRELLİ İŞ BAŞVURUSU

Dünya'nın en büyük lastik üreticilerinden biri olan Pirelli firmasında çalışmak isteyenlere yönelik bilgilendirme sayfasıdır. Pirelli'nin işe alım süreci ve Pirelli iş başvurusu için gereken bilgiler bu sayfada yer almaktadır.

Pirelli Lastik halen değişik türlerde vasıtalar için planlanan lastiklerin tasarım, geliştirme, imalat ve pazarlamasını kapsayan bir grubun operasyonel bir holding şirketi: arabalar, hafif taşıtlar ve motosikletler(Tüketici sektörü, gelirin % 70’i), otobüsler, kamyonlar, tarım ve İş makinası, ve çelik kordun üretim ve pazarlaması (Endüstriyel segment, gelirin % 30’u). Pirelli Lastik, lastik pazarında ciro açısından dünyanın beşinci büyük şirketi ve karlılık seviyeleriyle de sektördeki en iyiler arasında yer almaktadır.

Bu Pazar içinde, Pirelli Lastik bilhassa yüksek teknolojik içerik ve yüksek performans ile tanımlanan üst düzey segmente odaklanır. Pirelli’nin hem otomobil hemde motosiklet lastikleri bakımından kurduğu liderlik pozisyonlarında bu segmentler: Bugün kalite, duygu ve üstün performans ile eş anlamlı görülen Pirelli lastikleri.

Teknolojik uzmanlığını kullanarak, grup dünyanın önde gelen otomobil ve motosiklet üreticileriyle iş ilişkilerini pekiştirmiştir; bütün önde gelen otomotiv firmalarından modelleri için bir dizi homologe edilmiş ortaklıklar.



*ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin kurumlar ile bağlantısı yoktur


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.