Çarşamba, Temmuz 27, 2011

PROCTER & GAMBLE TÜRKİYE İŞ BAŞVURUSU

PROCTER & GAMBLE TÜRKİYE İŞ BAŞVURUSU
ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfada firma hakkında genel bilgiler yer almaktadır.

Türkiye pazarına 1987 senesinde giren P&G, faaliyet alanını 1998’den bu yana 70 milyonu aşkın tüketicisiyle çok hızlı gelişen bir pazar olan Kafkasya ve Orta Asya Cumhuriyetleri’ni kapsayacak biçimde genişleterek bölgesel bir merkez işlevi üstlenmiş konumda. P&G Türkiye takriben 900 elemanıyla bugün, CEEMEA (Orta ve Doğu Avrupa, Ortadoğu, Afrika) bölgesinde P&G’nin doğrudan faaliyette bulunduğu toplam 52 ülke arasında 3. ve P&G Global alt firmalar sıralamasında da 13. sırada yer alıyor.

23 senedir Türkiye’ye 550 milyon doları aşan fiziksel yatırım yapan P&G; Türkiye’de toz deterjan, hazır çocuk bezi, hijyenik ped ve çamaşır suyu üretim tesisleri ve dağıtım merkezi ile faaliyetlerini devam ettiriyor. P&G Türkiye’nin, toplam 25 ülkeye yaptığı ihracat 14 senede 1,5 milyar doları buldu. P&G Türkiye, yaptığı çalışmalarla T.C. Başbakanlık Dış Ticaret Müsteşarlığı tarafından verilen ihracat ödüllerinde “Kağıt, Karton, Ambalaj ve Kırtasiye Ürünleri” kategorisinde 9 kez birincilik ödülü aldı. Bugün faaliyette bulunduğu kategorilerde lider konumda 24 markası ile Türkiye’nin en büyük temizlik, ev bakım, kadın hijyen ürünleri ile bebek bakım ürünleri üreticileri arasında yer alan P&G Türkiye, güzellik ve kişisel bakım kategorisinde de lider şirketler arasındadır.


Üstte yer alan bağlantıyı tıkladığınız zaman açılacak olan sayfada firmaya iş başvurusu yapabilirsiniz.

*ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa sadece bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin adı geçen kurumlar ile bağlantısı yoktur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.