Pazartesi, Temmuz 25, 2011

REAL MARKET İŞ BAŞVURUSU

REAL MARKET İŞ BAŞVURUSU

Real Market zincirinin kariyer ve işe alım süreci hakkında bilgiler bu sayfamızda yer almaktadır. Firmaya iş başvurusu yapabileceğiniz online iş başvuru formuna ulaşabilirsiniz.

Real Hakkında

Avrupa'nın en büyük perakende firmalarında Metro Group bünyesinde bulunan real,- Hipermarketler Zinciri, dünyanın değişik noktalarına aynı hizmet kalitesini taşıma prensibiyle, Almanya, Polonya, Rusya, Romanya, Ukrayna, ve Türkiye'de hizmet veriyor. real,- yeni yatırımla istikrarlı bir şekilde büyümeye devam ediyor.

real,- müşteri ilişkileri servisinden, nakit para otamatlarına , bedensel engelliler ve sağlık sorunu olanlar için tekerlekli sandalyeden çocuk bakım odalarına, hayatı kolaylaştıracak her ayrıntıyı önceden düşünerek hizmete dönüştürür. Sunulan hizmetler yalnızca alışverişi değil, hayatı da kolay ve keyifli hale getiriyor. Düzenlediği sosyal kampanyalar ve spor aktiviteleriyle özellikle gençlerin daha eğitimli, sağlıklı ve sosyal bireyler olarak topluma kazandırılmasına destek veriyor.
Gıda ürünlerimizin seçim ve tedariğinde gıda güvenliği çok dikkat ettiğimiz bir önceliktir. 
Gıda güvenliğinde "sıfır hatayı" amaçlayan TSE onaylı HACCP Sertifikası, Türkiye'deki hipermarketler arasında ilk real,- de bulunmaktadır.

real,- ulaşım kolaylığı, geniş otoparkları, müşteri ilişkileri bölümünün yanı sıra, iç ve dış mekan yönlendirmeleri, modern iç tasarımı ve sıcak atmosferiyle müşterilerini en iyi şekilde ağırlamaktadır.Kaliteli ürünleri çok hesaplı fiyatlarla satışa sunma stratejisi, güler yüzlü ve hızlı servisi, ortalama 9.600 metrekare lik alışveriş alanı, ürünlere kolaylıkla ulaşılmasını sağlayan hipermarket içi düzenlemeleri ve ekstra hizmetleri ile real,- tüketicilere rahat ve ekonomik bir alışveriş imkanı sunuyor. Yıl içinde gerçekleştirilen çeşitli indirim ve promosyon kampanyalarıyla tüketicilere sürekli avantaj sağlayan real,- kendi markası TİP ürünleriyle de alışverişleri çok daha ekonomik hale getiriyor.Bir METRO Group kuruluşu olan real,- Hipermarketler Zinciri; Almanya, Polonya, Rusya, Romanya, Ukrayna ve Türkiye'de faaliyet gösteriyor. Türkiye'deki merkez ofisini 1997 yılında İstanbul'da kuran real,- , İstanbul (Kartal, Beylikdüzü, Ümraniye, Fulya, Merter, Bayrampaşa), Ankara (Bilkent ve Etlik), İzmit, Adana, Konya ve Antalya illerinde toplam 12 mağazası ile hizmet veriyor. Tüketiciye kaliteli ürünleri uygun fiyatla sunan real,- "Koşulsuz Müşteri Memnuniyeti" ilkesiyle hizmet veriyor. 


İş başvurusu yapmak için üstte yer alan bağlantıyı tıklayın. Açılacak olan sayfada online olarak Real Market'e iş başvurusu yapabilirsiniz.

ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin adı geçen kurumlar ile bağlantısı yoktur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.