Pazartesi, Temmuz 18, 2011

RMK Marine İş Başvurusu

RMK Marine İş Başvurusu
Türkiye’nin en büyük 500 sanayi şirketi içinde yer alan firmanın kariyer,insan kaynakları,işe alım süreci hakkında özet bilgiler yer almaktadır. Şirketin iş başvurusu işlemleri hakkında detaylı bilgiler sayfamızda yer almaktadır.
Firma Hakkında

RMK Marine, 1974 senesinde çelik, alüminyum ve kompozit üzerine Haliç'te kuruldu. Bu senelerde, özellikle lüks motor yatların yapımı ile uluslararası piyasalarda adından söz ettirmeye başladı. 1984 senesinde Marmara Denizi kıyısında, şehir merkezine 45 km. mesafede yer alan Tuzla koyuna taşındı. 1997 seneının Haziran ayında Türkiye' nin en büyük şirketler grubu olan Koç Holding’e katıldı. Bu tarihten itibaren teknolojiyi yakından takip ederek, teknik imkân ve kabiliyetlerini geliştirmektedir.

RMK Marine askeri gemi, ticari gemi ve yatların; tasarım, inşaat, proje yönetimi, bakım ve onarımı konularında ulusal ve uluslararası pazarlarda anahtar teslimi çözümler sunmaktadır. Tuzla Bölgesi’nin en büyük kızaklarından birine sahip olan RMK Marine’de, 30.000 DWT ‘ye kadar gemi inşa edilebilmektedir. Tersane’nin kızak kapasitesi aynı zamanda farklı tonajlarda birden fazla gemi inşa etmeye ve indirmeye uygundur. İnşa ettiği ticari gemilerin tamamına yakınını yurtdışına ihraç eden RMK Marine’nin başlıca müşterileri içinde; Norveç, İsveç, Danimarka, Hollanda, İngiltere, Amerika, Fransa, İspanya ve İtalya yer almaktadır.


Üstte yer alan bağlantıyı tıkladığınız zaman şirketin websitesinin İnsan Kaynakları sayfasının iş başvurusu formu açılacak. Bu sayfada formu doldurarak iş başvuru formunuzu gönderebilirsiniz.

*Türkiye’nin 1 numaralı iş başvuru sitesi ilanlar-basvurular.blogspot tarafından hazırlanmış olan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin adı geçen kurumlar/firmalar ile bağlantısı bulunmamaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.