Pazar, Temmuz 17, 2011

SARITAŞ ÇELİK İŞ BAŞVURUSU

SARITAŞ ÇELİK İŞ BAŞVURUSU
Türkiye’nin en büyük iş başvuru ve kariyer sitesi ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfada firmanın işe alım süreci ve insan kaynakları politikası hakkında bilgiler yer almaktadır. Firmaya iş başvurusu yapmak isteyenler için gereken bilgiler sayfamızdadır.

SARITAŞ Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş. Türkiye'de demir çelik sektöründe 50 yılı aşkın süredir faaliyet gösteren bir öncü kuruluştur. Yurt içinde üretimi olmayan paslanmaz çelik yassı ve uzun mamullerin ithalatını gerçekleştirip, yarı mamul hale getirerek ülke sanayisine sunmaktadır. 

1957'de Hüseyin SARITAŞ tarafından kurulan firma, ilk yıllarında her türlü metal hurda ticareti ile uğraşmış, daha sonraları karbon çeliği ve galvanizli çelik ticareti ile çalışmalarına devam etmiştir. 1967 senesinde paslanmaz çelik hurdası ve 1970'lerden sonraki yıllarda da gerek paslanmaz çelik levha ve rulo, gerekse yuvarlak çubuk ve boru ticareti ile uğraşan SARITAŞ, şu anki ticari perspektifini o günlerden günümüze dek taşımayı başarmıştır. 1980 senesinden sonra paslanmaz çeliğin öneminin ve tüketiminin artmasına paralel olarak firma, sadece paslanmaz çelik mamul konusuna ağırlık vermiştir. 



Üstte yer alan bağlantıyı tıkladığınız zaman açılacak olan sayfada firmanın İnsan Kaynakları sayfasında bulunan iş başvuru formu açılacaktır. Bu iş başvurusu formunu doldurarak firmaya iş başvurusu yapabilirsiniz.

*ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa sadece bilgilendirme amaçlıdır. Sitemiz ilanlar-basvurular.blogspot.com’un sitede adı geçen kurumlar/firmalar ile bir bağlantısı yoktur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.