Salı, Temmuz 19, 2011

ŞİMŞEK BİSKÜVİ İŞ BAŞVURUSU

ŞİMŞEK BİSKÜVİ İŞ BAŞVURUSU

Ülkemizin en büyük 500 sanayi şirketi arasında yer alan firmanın kariyer,insan kaynakları,işe alım süreci hakkında özet açıklamalar bulunmaktadır. Şirketin iş başvurusu işlemleri hakkında detaylı açıklamalar sayfamızda bulunmaktadır.

Firma Hakkında (Firmanın sitesinde yer alan bilgilere göre) (Firmanın sitesinde yer alan bilgilere göre)

ŞİMŞEK BİSKÜVİ ISO 9001, ISO 22000 Gıda güvenliği belgelerine sahip kaliteli, hijyenik koşullarda gerçekleştirdiği ürünleri ile dünyanın her yerinde ŞİMŞEK bayrağını gururla gezdirmekte, ŞİMŞEK kalite ve lezzetini yurt içinde olduğu kadar yurt dışında da aynı beceriyle tüketicilerine sunmaktadır.   ŞİMŞEK atılımları ve yatırımları hiç durmadan devam etmektedir. Bu anlamda fabrikalarında 2007 yılında 15 milyon Euro’luk yatırım yapılmış teknolojinin en son gelişmeleri takip edilerek makineleri yenilenmiştir. ŞİMŞEK BİSKÜVİ 2008 yılı sonuna kadar 5 milyon Euroluk bir yatırımı daha gerçekleştirmiş olup, 2009 yılında da yatırımlarımız süratle devam etmektedir ve sürekli genişleyen pazarımızda hak ettiğimiz dünya markası olma yolundaki hedefimize ulaşacağımıza inanıyoruz. 


Üstte yer alan bağlantıyı tıkladığınız zaman şirketin websitesinin İnsan Kaynakları sayfasının iş başvurusu formu açılacak. Bu sayfada formu doldurarak iş başvuru formunuzu gönderebilirsiniz.

* Ülkemizin  1 numaralı iş başvuru sitesi ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanmış olan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin ismi geçen kurumlar/firmalar ile bağlantısı bulunmamaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.