Pazar, Temmuz 17, 2011

SÜPER FİLM AMBALAJ İŞ BAŞVURUSU

SÜPER FİLM AMBALAJ İŞ BAŞVURUSU
Türkiye’nin en büyük iş başvuru ve kariyer sitesi ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfada firmanın işe alım süreci ve insan kaynakları politikası hakkında bilgiler yer almaktadır. Firmaya iş başvurusu yapmak isteyenler için gereken bilgiler sayfamızdadır.


Çevresine, çalışanlarına ve müşterilerine olan saygısından odün vermeden yeni ve karlı ürünlerle fayda sağlamayı ve yüksek verimli bir dünya firması olmayı kendine vizyon olarak seçen Süper Film Ambalaj Sanayi ve Ticaret A.Ş. bir SANKO kuruluşudur.

1993 senesinde Gaziantep'te başlayan proje calışmaları 1995 senesinde BOPP I hattıyla 15.000 ton kapasiteyle üretime dönüşmüştür. 1995 senesinde ise BOPP II hattı yatırımlarına başlanarak 1997 senesinde bu hattımızla beraber 30.000 ton kapasiteye ulaşılmıştır.

2005 senesinde tamamlanan yatırımları ile kapasitesini 3 misli artıran firmamız üretim kapasitesini bugun devreye girmiş olan 40.000 ton kapasiteli çift yönlü gerdirilmiş polipropilen (BOPP III ) , 18.000 ton kapasiteli çift yönlü gerdirilmiş polyester ( BOPET ) film, 6.000 ton kapasiteli çok katlı bariyer film, cast polipropilen ( CPP ) film ve Turkiye'nin tek termal laminasyon hatları ile 94.000 tona çıkarararak sektörüne yön vermeye devam etmektedir.
Bunun yanı sıra kendi ürettiği ambalaj filmlerini 29.000 ton/yıl kapasiteli 5 metalize makinesinde alüminyum kaplayarak, koruyuculuk özelliği arttırılmış filmleri de üretmektedir. Ayrıca, 300.000.000 m²/yıl kapasiteli yapışkan bant üretim tesisi bulunan SÜPER FİLM , çok çeşitli ambalaj filmlerini tek çatı altında üreten , dünyanın en ileri gelen ambalaj film üreticilerinden biridir.


Üstte yer alan bağlantıyı tıkladığınız zaman açılacak olan sayfada firmanın İnsan Kaynakları sayfasında bulunan iş başvuru formu açılacaktır. Bu iş başvurusu formunu doldurarak firmaya iş başvurusu yapabilirsiniz.

*ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa sadece bilgilendirme amaçlıdır. Sitemiz ilanlar-basvurular.blogspot.com’un sitede adı geçen kurumlar/firmalar ile bir bağlantısı yoktur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.