Cumartesi, Temmuz 16, 2011

TANSAŞ İŞ BAŞVURUSU

TANSAŞ İŞ BAŞVURUSU

1973 senesinde, halka ucuz et ve kömür temin etmek amacıyla İzmir'de, Tansa ismiyle kuruldu. 1976 senesine gelindiğinde, "Tanzim Satışlar Müdürlüğü" çatısı altında, Konak'ta ilk mağaza açıldı; mağaza sayısı, 1986 senesinde 12'ye ulaştı. Bu gelişmeyle beraber meydana çıkan şirketleşme düşüncesi doğrultusunda, 15 Aralık 1986 tarihinde Tansaş İzmir Büyükşehir Belediyesi İç ve Dış Ticaret A.Ş. kuruldu. 1996 senesinde, İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne ait Tansaş hisselerinin %32.98'i halka açıldı.

1999 senesinde hisselerinin büyük bölümü Doğuş Grubu'na geçti. Tansaş, hizmet kalitesini yükseltmek ve verimliliği daha üst seviyelere çıkarmak maksadıyla, 2002 senesi içinde, Macrocenter'ı kendi bünyesine katma kararı aldı.

Tansaş, 10 Kasım 2005 'te Migros Ticaret A.Ş. bünyesine katıldı. Sektör lideri ile birleşmenin etkisi ile sektördeki gücünü artırarak müşterilerine hizmeti sürdürerek büyümektedir. 2008 senesi sonunda Tansaş mağaza sayısını 270'e çıkartmıştır.

TANSAŞ İŞ BAŞVURUSU

Üstte yer alan bağlantıyı tıkladığınız zaman Tansaş iş başvurusu yapabileceğiniz sayfa açılacaktır.

*ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa ziyaretçilerini bilgilendirmek amacıyla hazırlanmıştır. Sitemizin kurumlar ile bağlantısı yoktur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.