Cuma, Temmuz 29, 2011

TARGET TÜRKİYE İŞ BAŞVURUSU

TARGET TÜRKİYE İŞ BAŞVURUSU

ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfada firmanın insan kaynakları,kariyer ve işe alım süreci hakkında bilgiler yer almaktadır. Ayrıca iş başvurusu yapmak isteyenler için gerekli bilgiler yer almaktadır.

Firma Hakkında (Sitesinden alıntılanan bilgi):
“34 sene önce, ülkemize modern, gelişmiş teknolojileri sunmak amacıyla yola koyulduk. Target Group, bu uzun süreçte geniş bir yelpazeye yayılmış, dünyanın önde gelen ve Fortune 500 listesindeki 60'tan fazla şirketten oluşan iş ortakları ile en son yenilikleri ve teknolojileri, en güvenilir hizmet anlayışıyla ülkemize getirerek Türk Savunma Sanayinde bir öncü olarak yerini almıştır. Savunma Sanayinde ki bu faaliyetlerimiz, iş birliği yaptığımız dünyanın önde gelen şirketlerine danışmanlık yapmak ve askeri amaçlı özel hammadde temini, en ileri askeri teknoloji ve ürün, sistem ve donanımlarının tasarımından çeşitli askeri tatbikat sistemlerinin imalatına kadar her tür faaliyeti kapsamaktadır.

Toplamda 50 kişiden fazla çalışanı, 2000 m²‘nin üzerinde ofis imkanlarının yanı sıra mühendislik laboratuarları, araştırma ve geliştirme tesisleri ve metal işleme imkan ve kabiliyeti ile, grup olarak Türkiye’de havacılık, savunma, atıcılık, enerji, mühendislik ve yazılım alanlarında faaliyet gösteren bir Grup haline dönüşmüştür. Grup ve şirket bünyemizde kalite güvence sistemimiz mevcut olup, ISO 9001: 2000 sertifikalarımız vardır.”


Üstte yer alan bağlantıyı tıkladığınız zaman açılacak olan firmanın internet sitesinin insan kaynakları sayfası bölümünde yer alan iş başvurusu formunu doldurarak iş başvurusu yapabilirsiniz.

*ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemiz ilanlar-basvurular.blogspot.com’un adı geçen kurumlar/firmalar ile bağlantısı yoktur. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.