Cumartesi, Temmuz 09, 2011

TOROS TARIM İŞ BAŞVURUSU

TOROS TARIM İŞ BAŞVURUSU

Türkiye'nin en büyük 500 sanayi kuruluşu arasında yer alan Toros Tarım'ın işe alım süreci hakkında açıklamalar ve iş başvuru bilgileri yer almaktadır.


Toros Tarım’ın işe alım politikasının temelini, Tekfen Grubu’nun bütün iştiraklerinde olduğu gibi, “Personelimiz en değerli kaynağımızdır” prensibi oluşturur. Tekfen Grubu gibi Toros Tarım da belirlenen amaçlara, kalite ve maliyetten ödün vermeden, en hızlı şekilde ulaşmak için insan kaynaklarının önemine inanır. Personelin takım anlayışıyla eşgüdüm ve etkin iletişim içinde, ortak hedefler çevresinde bütünleşerek firma çıkarları doğrultusunda hareket etmesini, başarının en önemli gereği sayar.

Toros Tarım, hem personelinin iç memnuniyetini artırmak, hem de firma çalışanlarından en üst derecede yararlanmasını sağlamak maksadıyla etkin bir insan kaynakları programı uygulamaktadır. 


Üstter yer alan bağlantıyı tıkladığınız zaman firmanın online iş başvuru formu açılacak. Bu formu doldurarak iş başvurusu yapabilirsiniz.

*Sitemizin adı geçen kurumlar ile bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca başvuru sayfalarının derlendiği bir blogdur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.