Cumartesi, Temmuz 09, 2011

TOSYALI HOLDİNG İŞ BAŞVURUSU

TOSYALI HOLDİNG İŞ BAŞVURUSU

Türkiye'nin en büyük holdinglerinden biri olan Tosyalı Holding'in işe alım süreci hakkında bilgiler yer almaktadır. Tosyalı Holding'e iş başvurusu yapmak için gerekenler bu sayfada açıklanmaktadır.


Tosyalı Holding’in en mühim başarı anahtarı personelidir. Günümüze kadar geldiği noktada insan gücüne yaptığı yatırımın önemi çok büyüktür. Bilinçli eleman, dürüstlüğü ve sabrı asla terk etmeyen, üstün kalite hedefinden vazgeçmeyen, yardımlaşan, gelişme ve geliştirme hevesli, başarı azmine ve yaratıcılığına sahip personeli firmanın başarısının ana kaynağıdır. Tosyalı Holding’ de herkes "işinin lideri" olarak çalışır. 

*ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin kurumlar ile bağlantısı yoktur

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.