Perşembe, Temmuz 14, 2011

Türk Prysmian İş Başvurusu

Türk Prysmian İş Başvurusu


Firmanın işe alım süreci ve iş başvurusu işlemleri hakkında bilgilerin yer aldığı ilanlar-basvurular.blogspot.com sayfasıdır.

Firmayı Tanıyalım
Şirket, kuruluşundan günümüze değin yenilik, teknoloji, kalite ve müşteri memnuniyeti konularında Türkiye'de ve uluslararası pazarda liderliğini devam ettirmektedir. 1964 senesinde, Mudanya'da kurulmuş olan Türk Siemens'e ait kablo fabrikasının mülkiyeti 5 Ağustos 1999 tarihinde Pirelli'ye geçmiş ve 28 Temmuz 2005 tarihinde gerçekleşen uluslararası hisse devri neticesinde Prysmian ismi altında hizmet vermeye başlamıştır.


Türk Prysmian İş Başvurusu

Firmanın İK sayfasında yer alan bilgilere göre firma iş başvurularını email yoluyla kabul etmekteymiş.

ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin kurumlar ile bağlantısı yoktur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.