Cumartesi, Temmuz 09, 2011

ÜLKER İŞ BAŞVURUSU

ÜLKER İŞ BAŞVURUSU

Ülker iş başvurusu bilgilerinin yer aldığı Müstahdem.com sayfasıdır. Türkiye'nin en büyük gıda firmalarından biri olan ve her sene en büyük 500 sanayi kuruluşu arasında ilk sıralarda yer alan Ülker'in işe alım süreci hakkında açıklamalar yer almaktadır. Ayrıca iş başvurusu yapabileceğiniz online başvuru formuna ulaşabilirsiniz.

ÜLKER'İ TANIYALIM 

Ülker markası Yıldız Holding’e bağlı olan onlarca markadan biridir. Firmada kariyer fırsatları, faaliyet gösterdiği sektörel çeşitliliğe paralel olarak iş aileleri bazında değişiklik göstermektedir. Şirkette her iş ailesi için farklı kariyer aşamaları bulunmakta ve değişik işe alım stratejileri uygulanmaktadır.

Firmada iş başvuru süreciyle başlayan kariyer fırsatları, personelin tercihleri ve performanslarıyla şekil almaktadır. Her iş ailesinde beklenen yetkinlikler ve uzmanlıklar değişkenlik göstermekte ve bu doğrultuda uyguladıkları insan kaynakları yöntemleri de değişiklik göstermektedir.

Yıldız Holding personelinin kariyer fırsatları ve tercihlerini yalnızca seçme ve yerleştirme aşamasında değil, iç işe alım sistemiyle kariyerlerinin her noktasında desteklemektedir. Personel, ilgilendikleri iş ailelerini seçerek, şirket içinde yayımlanan bütün ilanlara öncelikli olarak başvuru yapabilmektedirler.


Üstte yer alan bağlantıyı tıkladığınız zaman firmanın kurumsal kariyer sitesi olan yildizkariyer.com açılacak. Ve açılan bu sayfada üye olarak firmadaki açık iş poziyonlarına iş başvurusu yapabilirsiniz.

*ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin kurumlar ile bağlantısı yoktur

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.