Pazar, Temmuz 17, 2011

Unipro İş Başvurusu

Unipro İş Başvurusu
Türkiye’nin en büyük iş başvuru ve kariyer sitesi ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfada firmanın işe alım süreci ve insan kaynakları politikası hakkında bilgiler yer almaktadır. Firmaya iş başvurusu yapmak isteyenler için gereken bilgiler sayfamızdadır.

1953 senesinde Türkiye'de üretime başlayan Unilever, 60'lı yıllardan bu yana da, Türk pastacılık sektörü ve gıda endüstrisi için çok önemli hammaddelerden olan bitkisel yağlar ve margarinlerin üretimini de yapmaktadır. Unilever'in, pastacılık ve endüstriyel gıda sektörlerinde, satış, pazarlama ve ticari faaliyetlerini yürüten şirketi olan Unipro, yağ ve margarinler dışında ayrıca, çikolata ve diğer kakao bazlı ürünler ile pastacılık hazır karışımlarının, üretim ve satışını da gerçekleştirmektedir. Profesyonellerin gereksinimlerini, en ileri üretim teknikleri ve uluslararası kalite standartlarında karşılama hedefinde olan Unipro ürün yelpazesi, daima en yüksek hijyen koşullarında ve en kaliteli hammaddeler kullanılarak üretilmekte olup, sağladığı kullanım kolaylığı ve zaman tasarrufu ile de kullanıcılarının, verimlilik, kalite ve kârlılık 
Unipro İş Başvurusu Yapın

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.