Salı, Temmuz 19, 2011

VATAN KABLO İŞ BAŞVURUSU

VATAN KABLO İŞ BAŞVURUSU
Ülkemizin en büyük 500 sanayi şirketi arasında yer alan firmanın kariyer,insan kaynakları,işe alım süreci hakkında özet açıklamalar bulunmaktadır. Şirketin iş başvurusu işlemleri hakkında detaylı açıklamalar sayfamızda bulunmaktadır.

Firma Hakkında (Firmanın sitesinde yer alan bilgilere göre) (Firmanın sitesinde yer alan bilgilere göre)

Ülkemizin önde gelen kablo firmalarından birisi olan VATAN KABLO A.Ş. sektöründe sağlamış olduğu başarı ve üstün performans ile bugün tüm dünyada tanınan bir marka haline gelmiştir. 

Çeyrek asrı aşan deneyimi ve birikimiyle “ÖNCE MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ”  prensibini benimseyen firma gerek kullandığı son teknolojisi gerekse de üstün hizmet anlayışı ile müşterilerine en iyi hizmeti vermeyi amaçlamıştır.

Üretimini Çorlu’daki; 30.000 metrekaresi kapalı, 100.000 metrekaresi açık sahada kurulu tesislerinde dünya standartlarına uyularak konusunda bilgi ve deneyim sahibi uzman ekipler tarafından en son teknolojik gelişmelere uygun makineler kullanılarak gerçekleştirilir. Ürünler, üretimin her aşamasında ve özelikle de son kontroller sırasında modern test cihazları kullanılarak test edilir ve yüksek kaliteli ürünün müşteriye ulaştırılması sağlanmış olur. Ürün yelpazemizde 66 kV’a kadar olan tüm alçak gerilim, orta gerilim ve yüksek gerilim enerji kabloları bulunmaktadır.Ayrıca insan yoğunluğu fazla olan mekanlarda kullanımı yurdumuzda da zorunlu hale getirilen; standart kablolar gibi yangın anında yoğun duman ve toksit gaz çıkarmayan, HALOJENSİZ kablolar da bünyemizde üretilmekte, yangın esnasında can ve mal güvenliğini en üst düzeyde koruma bu sayede sağlanmaktadır. 

Yurtiçi pazarındaki güvenilir isminin yanı sıra VATAN KABLO A.Ş. küreselleşen dünyada rekabeti yurtdışına taşımış ve başta Avrupa ülkelerine olmak üzere Orta Doğu ülkeleri, Afrika ve Orta Asya ülkelerine yaptığı ihracatı ile güçlü bir marka olmuştur.Firmamızın yüksek kalite anlayışı, profesyonel çalışması, dinamik çalışanları ile beraber modern üretim tesisleri ile sektörün öncü kuruluşları arasındaki yerini almıştır.


Üstte yer alan bağlantıyı tıkladığınız zaman şirketin websitesinin İnsan Kaynakları sayfasının iş başvurusu formu açılacak. Bu sayfada formu doldurarak iş başvuru formunuzu gönderebilirsiniz.

* Ülkemizin  1 numaralı iş başvuru sitesi Müstahdem.com tarafından hazırlanmış olan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin ismi geçen kurumlar/firmalar ile bağlantısı bulunmamaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.