Salı, Temmuz 05, 2011

VESTEL İŞ BAŞVURUSU

VESTEL İŞ BAŞVURUSU

Türkiye'nin lider beyaz eşya üreticilerinden biri olan Vestel firmasının işe alım süreci hakkında gerekli bilgilerin yayınlandığı sayfamızdır.

VESTEL'de "Önce İnsan" prensibine uygun olarak bütün personelin verimli bir şekilde çalışacakları, ilişkilerin karşılıklı saygıya ve güvene dayandığı bir ortam yaratma çabası hakim. Devamlı gelişim için en mühim şartın sahip oldukları entellektüel sermaye olduğunun bilincinde olan  VESTEL firmasını VESTEL yapan, her şeyden çok özveriyle çalışan yüksek nitelikli profesyonel kadrosudur.

Firmada herkes kendi işinin lideridir; esnek organizasyon yapısı tüm çalışanların kendi işiyle alakalı konularda sorumluluk almasına ve inisiyatif kullanmasına imkan tanımaktadır. Firmanın İnsan Kaynakları vizyonu, tüm VESTEL personelini yetkilendirerek insan kaynakları alanında birer uzman haline getirmek ve VESTEL'i İnsan Kaynakları departmanlarına gereksinim duymadan yürüyecek seviyeye ulaştırmaktır.


Üstte yer alan bağlantıyı tıkladığınız zaman Vestel firmasının açık iş poziyonlarının yayınlandığı ve iş başvuru işlemlerinin gerçekleştirilebileceği kurumun kariyer sitesi açılacaktır.


* ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin kurumlar ile bağlantısı yoktur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.